AJATUKSIA TÄHTELÄISYYDESTÄ

Jotkut uskovat ajatukseen, että Maa on ainut paikka, jossa on ” älyllistä elämää. ” Ihminen pitää itseään älykkäänä olentona, vaikka käyttäytymisemme ja suhtautumisemme monessa asiassa osoittavat päinvastaista.

Saastuttaako ja turmeleeko älykäs ja rakastava ihminen planeettaamme miten lystää? Älykkyydellä en tarkoita egoon pohjautuvaa, mielentason älykkyyttä, joka opitaan kouluja ja tutkintoja suorittamalla, kirjaoppineisuudella. Sydämen ja sielun viisaus on älykkyyttä sen korkeammassa muodossa.

Miksi Jumala olisi ollut niin tyhmä, että olisi luonut elmää vain Maa planeetalle?

Minun ajatusmaailmaan tällainen ei istu. Maailmankaikkeus kaikessa laajuudessaan on niin suuri, että ihan varmasti elämää on muuallakin. Tutkijat etsivät merkkejä älyllisestä elämästä maailmankaikkeudesta olettamalla, että tuo ” älyllinen elämä ” on bakteereita tai satunnaisia ötököitä jossain. Heh.

 

Mikä se semmonen tähteläinen on?

Meidän jokaisen sielu on kotoisin jostakin. Meidän kaikkien alkuperä ei suinkaan ole Maassa, vaan joidenkin koti on tähdissä. He ovat tähteläisiä, tähti-ihmisiä, tähtisieluja.

Itse asiassa, jos ollaan aivan tarkkoja, me kaikki olemme tähteläisiä, universaaleja maailman kansalaisia. Maa planeettahan killuu mustassa äärettömässä avaruudessa, ja siinä mielessä jokainen maanasukas on avaruusolento eikä vain ihminen. On surkuhupaisaa olla ajattelematta muuta.

Tähti-ihminen on sellainen, joka tietää, että hänen alkuperäinen kotinsa on tähdissä. Se on sisäinen tieto, tunne, muisto siitä, ettei Maa ole hänen oikea kotinsa. Tähti-ihmiset kaipaavat todelliseen kotiinsa. He potevat suurta koti-ikävää ja kaipausta kaukaisiin avaruuden tähtimaailmoihin.

Muistan itse kuinka suurta ikävää koin tähtiin, sinne jonnekin. Kaipaus oli niin suurta. Ikävä sydäntä kaihersi. Muistan kuinka järkyttynyt olin lapsena havahduttani siihen, että: ” Taas mä oon täällä. Eiiii. ” Tiesin, että olen vain käymässä. En oikeasti kuulu tänne. Olen vain käymässä täällä. Sielu kuitenkin tietää miksi se on nyt täällä.

Yksi seikka, monien muiden joukossa, mikä tähteläisenä ( ainakin minua ) kummastuttaa on Maan ihmisen suvunjatkamispuuhat. Ajatella, että tälle planeetalle pitää syntyä fyysisen syntymän kautta. 

Aika julma tapa tulla maailmaan. Eikö voisi vain tupsahtaa jo valmiina pakettina? Tupsahdettaisiin vaan valmiina pakettina, loppuisi kaikki turha säätäminen, yritysten ja erehdysten kautta eläminen. Säästyisi monelta turhalta väännöltä ja käännöltä, ja aikaakin säästyisi.

No ei. Sittenehän kaikki hauskuudet ja opit jäisivät kokematta. Jos olisimme valmiita ja täydellisiä, tällä pallolla ei tarvitsisi tallustella.

En usko millään, että tällaista suvunjatkamistouhua missään muualla universumissa harrastetaan. Sellaisenaan kuin se on täällä Maassa. Maa on ainut planeetta, jonne tullaan syntymän kautta. Jospa tulevaisuudessa tämäkin asia korjaantuu parempaan suuntaan, koska joilekin syntymäkokemus voi olla hyvinkin traumaattinen kokemus.

 

Mistä tunnistaa oletko tähteläinen?

Koti-ikävä oikeaan todelliseen kotiin, on yleisin tuntomerkki. Koet selittämätöntä kaipuuta sinne jonnekin, ja tuijottelet usein yönmustana tuikkivaa tähtitaivasta.

Tähteläiset ovat hyvin herkkiä ja empaattisia. He ovat usein erityisherkkiä. Herkillä antureilla he aistivat ympäröivää maailmaa ja se voi olla monille liikaa. Aistit on viritetty hienoviritteisille taajuuksille, ja se voi kuormittaa herkkiä tähteläisiä. Tästä syytä useimmat tähteläiset eivät koe viihtyvänsä suurissa ihmisjoukoissa.

Herkkyytensä ansiosta tähteläiset ovat luovia monitaitureita. Intuitiiviset taidot ja viisaus näkyy heistä jo lapsena. Näkemyksistään ja arvomaailmastaan he eivät ole valmiita tinkimään tuumaakaan, mikä voi aiheuttaa paheksuntaa muissa. Tähteläisen tapa katsoa maailmaa on ainutlaatuinen.

Tähteläisen arvot, oikeudenmukaisuudentaju ja rehellisyys ovat korkealla. He näkevät, jos jotakuta ihmistä tai eläintä ei kohdeltu hyvin tai jokin asia, tilanne ja tapahtuma ei mennyt oikein, ovat he valmiita nousemaan barrikadeille ja heiluttamaan Valonsoturin miekkaa ( etenkin indigot ). He ovat valmiita puolustamaan ja oikaisemaan vääryydet. Onneksi nykypäivänä ei tarvitse barrikadeille nousta, sillä paljon asioita voi tehdä energiatasolla.

 

Herkkää tähteläistä ei kannata huijata. Tähteläiseltä et voi salata mitään. He lukevat sinua kuin avointa kirjaa. He tietävät minkälaisin aikein olet liikkeellä. Käry käy, ellet ole rehellisin aikein liikkeellä.

Tähtäläisen kanssa pärjää, kunhan olet aito, oma itsesi, olet rehellinen kaikissa tunteissasi, tekemisissäsi, sanoissasi ja ajatuksissasi. Heidän syvääluotavat, herkät anturit tutkivat sinut läpikotaisin. Jäät kiinni ellet ole aito ja rehellinen.

Sopeutumattomuus vallitseviin sääntöihin ja normeihin, etenkin silloin, kun ne eivät tunnu tähteläisestä oikealta. He näkevät, että ne ovat tyhmiä ja turhia. He saattavat kyseenalaistaa kaikki auktoriteetit. Esim. koulussa, jos opettaja esittää muuta kuin on tai opetettu tieto ei ole tähteläisen mielestä oikeaa.

Tähteläisen on vaikea antaa hyväksyntää toiminnalle minkä perustana ei ole rakkaus ja kaikkien yhteinen hyvä. Heidän on vaikea käsittää ihmisten julmuutta, sitä millä tavalla ihmiset kohtelevat toisiaan, eläimiä ja luontoa.

Tähteläiset tutkivat maailmaa ihan eri perspektiivistä. He näkevät, mikä yhteiskunnassa toimii ja mikä ei, siksi heidän viisauttaan ja näkemyksiään kannattaisi kuunnella. Jos tähteläisen lahjoja, osaamista ja näkemyksiään ei tunnusteta, he saattavat vetäytyä maailmasta. Heistä tulee turhautuneita, kun heidän erityislahjojaan ja -taitojaan ei nähdä.

Surullista tässä on se, että turhautuminen saattaa johtaa syrjäytymiseen ja eristäytymiseen maailmasta. Jotkut saattavat päätyä kokeilemaan kiellettyjä aineita. Tähteläinen saataa ajatella: ” Kun millään ei ole mitään väliä, miksi enää yrittää? ” Käy niin, että tähteläinen lakkaa yrittämästä, kun se mitä hän tekee, päättyy kuuroille korville ja sokeille silmille.

Minusta tämä on todella surullista, että vielä nykypäivänä yhteiskunnassamme annetaan näin tapahtua. Olemmeko muka tasavertainen ja oikeudenmukainen hyvinvointivaltio? Miksi suomalaisina emme hyväksy erilaisuutta?

Fakta on se, että jokainen meistä on erilainen. Toista sinunlaistasi ihmistä ei ole olemassa. Mikä kohta sinussa on erilainen, jota et itsessäsi hyväksy?

 

Meillä jokaisella on ainulaatuinen paikkamme tässä maailmassa. Meidät kaikki on kutsuttu tälle planeetalle. Meillä jokaisella on oikeus olla täällä. Jokaisella meillä on oma paikka suuren suuressa kudoksessa. Jos sinua ei olisi, tuo kudelma ei olisi täydellinen. Erilaisuus on vahvuutta. 

Rakasta tähteläistä sinussa. Hän on viisas, armollinen ja rakastava.

 

–   Sinä olet Luova Valo   –

Rakkaudella Rita

 

 

Love and share

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *