ILMASTOMUUTOS ON TODELLISUUTTA

Ihmiskunta on elänyt vuosituhansia matalammissa värähtelyissä, egoon pohjautuvaa elämää. Ihminen on vain tuijottanut omaan napaansa, ajaen omaa etuaan, ajatellen; ” Kunhan mä pärjään. Kunhan mun perheellä on kaikki hyvin. ”

Niin moni on vain kääntänyt katseensa omaan napaansa, välittämättä siitä miten muut kanssaihmiset voivat ja pärjäävät. Tämä silmien ummistaminen ja piittaamattomuus ovat oikeastaan pahinta mitä voit ihmisenä tehdä. Et suostu näkemään sitä tosiasiaa, että ilmastomuutos on todellisuutta ja sinä olet ollut osallisena  siinä.

Ihmiskunnan piittaamattomuus ympäröivää luontoa kohtaan, kun yhä suurempia ja mahtavampia laitoksia on rakennettu tyydyttämään ihmisten tarpeita, samalla, kun saasteet pilaavat ilmamme, vesistömme, kaiken. Ihmiskuntana olemme nyt maksamassa tästä kallista hintaa.

Näiden pitkien vuosituhansien ajan, ihmisen elämää on pyörittänyt itsekkyys ja ahneus. Ihminen luulee olevansa ainut luomakunnan kunkku, ainut älyllinen olento koko laajassa universumissa. Ei. Näin ei ole. Tyhmyyttä se on, kun ihminen luulee olevansa viisaampi ja älykkäämpi olento.  Ihmiskunta omassa ahneudessaan ja itsekkyydesään on pilannut ja saastuttanut kauniin planeettamme.

 

Mitä ihminen on asialle tehnyt? Ei mitään. Ennusmerkit tästä ovat olleet kaikkien nähtävillä aikoja sitten, silti ihminen on jatkanut samaa rataa, elämistä ahneuden kulutushysteriassa. Planeetamme turmelemisesta on kertynyt kontollemme kallis hintalappu. Ihmiskunnan itsekkyyden, ahneuden ja piittaamattomuuden seuraukset ovat johtaneet ilmastomuutokseen, joka on todellinen.

 

Maailma muuttuu, kun sinä muutut

Jos ajattelet, ettei asia liity sinuun mitenkään, ettei planeettamme saastuminen ole sinun vastuullasi, niin etpä voisi pahemmin väärässä olla. Jokainen, joka tällä pallolla  tallustelee on vastuussa planeetamme hyvinvoinnista. Jokainen tekosi, sanasi ja ajatuksesi vaikuttaa.

Moni ajattelee; ” Mitä nyt yksi pieni ihminen voi asialle tehdä? Miten se missään vaikuttaa? ”

Olen moneen kertaan toitottanut, että muutos lähtee ihmisestä itsestään. Sinusta. Uskalla olla rohkea omantienkulkija. Uskalla puuttua epäkohtiin ja tehdä asioita toisin. Sinä olet esimerkki muille.

Oman etusi ajaminen joka asiassa, ei tarkoita sitä, että se on meidän kaikkien etu. Se on vain sinun etusi. Egosi etu. Niin kauan, kun pelaat vain omaan napaasi, teet hallaa sekä itsellesi että muille. Maailma ei koskaan muutu, ellet sinä uskalla muuttua.

 

Kaikki vaikuttaa kaikkeen

Sinun on tiedostettava, että henegntasolla me kaikki olemme yhtä. Erillisyyttä ei ole. Se on vain egosi luoma harha. Me kaikki vaikutamme ja olemme kosketuksissa toisiimme. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jokaisella ajtuksellasi, sanallasi ja teollasi on vaikutusta jokaiseen meistä.

Otetaanpa esimerkki, norsun pieru Afrikan savannilla. Niin naurettavalta kuin se kuullostaakin, norsun pieru vaikuttaa jollakin tasolla myös sinuun, meihin jokaiseen. Me kaikki olemme yhtä.

Tai, jos olet siinä luulossa, että joku jota kiusataan, asia ei liity sinuun mitenkään, olet väärässä. Se, mikä tapahtuu yhdelle meistä, tapahtuu meille jokaiselle jollakin tasolla.

Muutos todellakin lähtee yksilötasolta, ihmisestä itsestään. Yksittäinen ihminen voi tehdä paljon. Se, minkä teet toiselle, teet sen itsellesi. Se, mitä teet itsellesi, teet sen muille. Ennen pitkää se tulee vaikuttamaan jokaiseen ihmiseen tällä planeetalla.

Muista, että muutos ei ehkä tapahdu heti, eikä niin kuin toivoit. Sinulla tulee olla pitkäjänteisyyttä ja luottamusta jatkaa kurinalaisesti sisäistä työtäsi itsesi kanssa ja kunnioittaa arvojasi. Luota. Itsesi ja muiden hyväksi tehty työ kantaa hedelmää.

 

Niin kauan, kun yhteiskunnassamme on yksikään ihminen jota kiusataan, syrjitään, hyljeksitään, mitätöidään ja käytetään hyväksi, se vaikuttaa jokaiseen, myös sinuun. Niin kauan, kun yhteiksunnassamme on eriarvoisuutta, epäöoikeudenmukaisuutta, epärehellisyyttä ja valheita, elämme 3 D ulottuvuudessa.

Niin kauan, kun luonto riutuu ja kärsii tekojemme seurauksista, emme ole paras versio ihmiskunnasta. Niin kauan, kun ammamme vallan hallituksille ja päätäjille jatkaa valheiden ja epärehellisyyden polulla, antamalla hyväksynnän päättäjille ja politikoille ajaa mielivaltaisesti vain omaa etuaan, emme elä 5 D ulottuvuudessa, yhteiskunnassa, jonka perustana on RAKKAUS.

 

Kuinka pinnallista elämää elät?

En ole koskaan ymmärtänyt sitä, miksi meidän tulee vuosi vuodelta kuluttaa enemmän. Miksi kulutuksen kasvun pitää nousta joka vuosi? Sinäkin olet varmasti kuullut, kuinka meitä kehotetaan kuluttamaan enemmän, jotta talous kasvaa. Mielestäni meidän tulee ihmiskuntana vähentää kulutusta, ei suinkaan kasvattaa.

Miksi ihmiset uskoo kaiken sen mitä heille syötetään? Ihmisen tulee aina ensijaisesti kuunnelle omaa totuuttaan, omaa sisäistä viisauttaan. Sinun ei pidä koskaan elää elämääsi toisen odotusten ja toiveiden mukaisesti. Sanokoonpa kuka tahasa virallinen taho sinulle mitä tahansa, sinä päätät mitä uskot. Uskotko omaa viisauttasi vai annatko muiden viedä ja manipuloida?

Jokainen kulutushysterian sokaisema ihminen voisi pysähtyä ja miettiä, minkälainen oma kulutuksen taso on. Kuinka pinnallista elämää elät? Mihin rahasi menevät? Pullisteleeko kaappisi vaatteita, joita tuskin käytät? Ostatko shoppailuvimmassasi tavaroita, joilla täytät nurkkasi? Turhia tavaroita, turhia vaatteita ja meikkejä, kun vähemmälläkin pärjäisit.

Kuinka usein käyt kampaajalla, laittamassa tekokyntesi, kasvohoidossa tms? Matkusteletko usein? Kuinka usein lennät aurinkorannalle vain grillaamaan nahkaasi, juopottelemaan ja shoppailemaan? Entäpä ruokasi ja juomasi? Mitä menee kurkustasi alas?

Turhamaisuutesi ja pinnallisuutesi vaikuttavat planeettamme hyvinvointiin. Sinä teet arkesi keskellä joka hetki valintoja. Jokaisesta valinnasta kannat myös seuraukset. Kannattaa siis tehdä hyviä valintoja.

 

Nyt varmaan kysyt samaa minulta?

Jos näkisit vaatakaappini, järkyttyisit. Vaatekaappini naisen vaatekaapiksi on todella minimaalinen. Siellä on vain muutama vaatekappale, jota oikeasti pidän. Ei ole hienoja, kalliita kenkiä, laukkuja ja vaattteita vinoa pinoa. Meikkejäkin vain sen verran, että pärjään. Itse asiassa meikkaan harvoin, silloin, kun näytän naamani ihmisten ilmoilla. Kampaajallakin  käyn keskimäärin pari kolme kertaa vuodessa, riippuen vuodesta.

Ulkomaillekin matkaan hyvin harvoin. Silloinkin, kun matkustan vieraille maille, suosin henkisiä matkoja. Autollakin aja harvoin. Jokainen matka mietitään, kannattaako sitä tehdä. Mottoni onkin: Vähemmän on enemmän.

Mitä ruokaan ja juomaan tulee. Ollen ollut vegaani yli 20 vuotta. Katson mitä suuhuni pistän, ja ruoakajuomani on vesi. Vesi, joka on puhdistettua ja kristalleilla ladattua. Suihkussani on vedensuodatin, joka puhdistaa epäpuhtaudet vedestä. Näin ihon kauttakaan ei imeydey kehooni haitallisia aineksia.

Kokemukseni mukaan ihminen pärjää vähemmälläkin, ja silti voi olla tyytyväinen elämäänsä.

Rakastan ja arvostan luontoa, metsää ja sen eläimiä. Minulle luonto on pyhä, ja sitä tulee kunnioittaa.

 

Mihin olemme ihmiskuntana matkalla?

Olemme ihmiskuntana matkalla kohti parempaa ja valoisampaa tulevaisuutta, näin ainakin haluan uskoa. Muutokset tuulet jo puhaltavat. Se näkyy planeetallamme, ketkä sen näkevät ja tietävät. Mikään ei ole yhtä varmaan kuin muutos. Se tuo väistämättä eteemme haasteita, jotka on kyettävä ratkaisemaan rauhanomaisesti rakkaudella.

Kohoavat energiat pakottavat meidät katsomaan syvälle itseemme, poistamaan olemuksestamme, elämästämme ja yhteiskunnastamme pois sen, mikä ei ole rakkautta. Itsekkyyteen, ahneuteen, valtaan ja väärinkäyttöön perustuvat asiat tulevat näkyville, jotta mahdollisimman moni havahtuisi siihen mielettömyyteen missä olemme ihmiskuntana eläneet niin kauan.

Ihmisten on aika herätä illuusion unesta, ja ottaa ohjakset omiin käsiinsä. On aika nousta omaan voimaan, totuuteen ja viisauteen. On aika rakentaa rakkauteen ja ykseyteen pohjautuvia yhteiskuntia, joissa jokaisella ihmisellä on oma arvokas paikkansa, intohimonsa, tehtävänsä, jota hän rakastaa tehdä. Ihmiskunta, joka elää sovussa.

Onko se mahdollista? Tottakait. Meidän tulee ihmiskuntana sitä haluta. Voimme yhdessä rakentaa paremman maailman, uuden Kultaisen aikauden. Jokaisen panostusta tarvitaan, eikä meidän tarvitse tehdä kaikkea yksinämme, sillä Valonmaailma, valonauttajamme ovat kanssamme.

Aloita muutoksen tekeminen jo tänään. Sinä osaat kyllä.

–    Sinä olet Luova Valo    –

Rakkaudella Rita

Love and share

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *