ÄÄNESI ON ARVOKAS

Taas on se aika vuodesta, kun vaalinaamat ovat saapuvat kylänraitille. Ehdokkaiden egot pullistelevat ja valheita punotaan.

Miten vaali-asia liittyy henkisyyteen? No, paljonkin. Henkinen ihminen näkee asiat eri perspektiivistä ja tähteläinen minussa katsoo kummastuksissaan. Ihmiset ovat sinisilmäisiä, kun uskovat kaiken sen mitä heille sanotaan. Oikeasti ihmiset, herätkää.

 

Minkä ihmeen takia kipitätte joka kerta äänestämään samoja naamoja vuodesta toiseen? Toimitko pelkästä velvollisuuden tunteesta, kun niin kuuluu yhteiskunnassamme tehdä? Onko se jotenkin hyvän ihmisen merkki, kun käy äänensä antamassa?

Sinäkin ihan varmasti sisimmässäsi tiedät, etteivät ehdokkaat ole rehellisiä, ja silti menet heitä äänestämään. Etkö arvosta itsesi niin paljon, että toimisit toisin? 

Ymmärrätkö, mitä tämä kertoo sinusta äänestäjänä? Tiesitkö, että äänestämällä annat hyväksyntäsi ehdokkaan toiminnalle? Tulitko ajatelleeksi, että sama vilpillyyys ja petos saattavat löytyä sinusta itsestäsi? Siksikö sinun on helppo antaa äänesi? Kannat jollain tapaa samaa arvomaailmaa, asenne- ja käsitysmaailmaa kuin ehdokkaasi?

Meneekö maailman kirjat sekaisin, sortuvatko ihmiskunnan peruspilarit, jos tarpeeksi moni lakkaa äänestämästä? Tuskin, se pikemminkin pakottaisi päättäjät miettimään missä vika, kun kansa ei äänestä. Ja toiseksi, asioiden on oikeasti muututtava.

Tuntemamme maailma on ollut pitkään rakentunut niin, että se perustuu ihmisten hallitsemiseen, alistamiseen ja manipulointiin. Vanha maailma ja sen vanhat yhteiskuntarakenteet tulevat rapisemaan, kun valon määrä ja ihmisten tietoisuus kasvavat sitä mukaan, kun ihmiset heräilevät unestaan. Kaikki vanha, ei toimivien mallien ja rakenteiden tulee väistyä valon ja rakkauden tieltä. Muuta tietä ei ole. Valo voittaa aina pimeyden.

Ihmiskuntana emme voi enää katsoa läpisormien päättäjien ja politikoiden valheita ja petollisuutta. Käyttäytymistämme elämämme eri sektoreilla on ohjannut pelko. Ihmisiä on pitkään hallittu pelolla.

Meiltä puuttuu uskallusta ja rohkeutta tehdä asiat toisin. Niin on äänestämisenkin laita, ihmiset on ohjelmoitu toimimaan ennankkoon laaditulla tavalla. Ihmiset on saatu uskomaan siihen, että he itse tekevät valinnat ja päätökset, mutta niin ei ole. Ne teistä, jotka ovat havahtuneet tähän, toimivat tiennäyttäjinä muille. Viestini sinulle onkin: Uskalla toimia rakkaudesta käsin. Sinun toiminnallasi, sinun esimerkilläsi on väliä.

Muuttuva maailma tarvitsee uusia, ennakkoluulottomia, ennen näkemättömiä ideoita ja toteutuksia. Mädät rakenteet tulee korvata palvelemaan uuden ajan, kultaisen aikakauden ideologiaa. Sitä, jonka perustana on rakkaus, ykseys, totuus.

Sinun on aika ymmärtää, että äänesi on mittaamattoman arvokas. Sitä ei tule antaa hepposin perustein kenellekään. Eikä varsinkaan ehdokkaalle, jonka toiminta perustuu kaikkeen muuhun kuin rakkauteen, totuuteen, rehellisyyteen ja oikeudenmukaisuuteen.

Voitko todella antaa äänesi ehdokkaale, joka valehtelee? Etkö kunnioita omia arvojasi? Miksi heität hyvästit arvoillesi ja totuudelle, uskomalla valheita joita sinulle syötetään?

Tarkastelepa oikein kunnolla, ovatko he tehneet päätöksiä yhteiskuntamme hyväksi niin, että ne palvelevat vain ja ainoastaan meidän kaikkien parasta? Ovatko? Katso ympärillesi, ja näe missä jamassa asiat ovat. He ajavat vain omaa etuaan. Jos asia ei kosketa itseä, on helppo päättää asioista, joilla ei ole vaikutusta itseen.

Köyhät köyhtyy ja rikkaat rikastuvat, pienituloisia ja työttömiä kyykytetään, vanhuksia hoidetaan ja kohdellaan kaltoin. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle. Ummistatko sinä todella silmäsi tältä kaikelta? Suljetko silmäsi ja sydämesi uskottelemalla itsellesi, ettei asia koske eikä hetkauta lainkaan? Sorrutko taas antamaan hiljaisen hyväksyntäsi?

Mielestäni tässä ajassa on äärimmäisen tärkeää alkaa jokaisen kuuntelemaan omaa totuuttaan. Tällaisenaan maailmameno ei voi enää jatkua. Kansan, sen jokaisen yksilön on otettava voimansa takaisin ja alkaa ponnekkaammin tuomaan esille niitä sydämen totuuksia ja viisauksia, jotka ovat meidän kaikkien parhaaksi.

Tulevaisuudessa yksilön omanedun tavoittelu ei enää ole mahdollista. Sinun on turha harata vastaan, koska muutos on ainut asia maailmassa, joka on pysyvää.

Totuudella on merkitystä. Valheilla ja epärehellisyydellä ei pitkälle pötkitä. Ne koituvat omaksi kohtaloksesi. Sillä on väliä kenelle äänesi annat. Käytä sitä viisaasti.

 

–   Sinä olet Luova Valo   –

Rakkaudella Rita

Love and share

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *