KAIKKI NE TYÖTTÖMÄT ENKELIT

Valomaailma on täynnä enkeleitä ja muita Valonauttajia. He katsovat suojattejaan, ihmisiään, odottavat ja toivovat, että heidät huomataan. Suuri joukko enkeleitä ja Valonväkeä on työttömänä, koska ihmiset eivät kutsu eivätkä pyydä heiltä apua. Ajattele nyt, mikä määrä työttömiä enkeleitä maailmankaikkeudessa on. Sinua varten. Heitä riittää ihan jokaiselle. Miksi et käänny heidän puoleensa, ja pyydä apua?

 

Lapsen usko

Lapset ovat luontaisesti avoimia ja uskovat näkymättömään, siihen taikamaailmaan, jonka aikuiset ovat itseltään sulkeneet ja unohtaneet milloin mielikuvituksen tuotteena, päiväunelmointina tai muuna haihatteluna. Lapsille enkeleiden, keijujen ja muun Valonväen näkeminen on normaalia.

Jos lapsi puhuu näkemästään aikuiselle, pahinta mitä voit lapsellesi tehdä, on tyrmätä asia mielikuvitusystävillä, hölunpölynä ja sanomalla, ettei sellaisia ole olemassakaan. Se, että sinä et näe tai aisti enkeleitä tai keijuja, ei tarkoita sitä, etteikö niitä olisi olemassa.

 

Kasvatuksen haittapuoli ja ohjelmointi

Ikävä kylllä, yhteiskunta jossa elämme, on pyrkinyt kitkemään tämänkaltaiset henkiset asiat ja kyvyt pois jo varhaisessa vaiheessa pienistä ihmistaimista. Lapset kasvatettaan muottiin, joka palvelee enemmän yhteiskunnan tarpeita kuin lapsen omia, luontaisia taipumuksia, ominaisuuksia ja lahjoja.

Jouduitko sinä sulkemaan omat henkiset kykysi ja lahjasi? Uhrasitko itsesi, jotta sopisit paremmin yhteiskunnan asettamaan muottiin, jotta sinusta tulisi muiden silmissä hyväksyttävä ja yhteiskuntakelpoinen, kiltisti totteleva suorittaja?

Monet uhrasivat itsensä. Möivät itsensä. Alensivat itsensä. Monet sulkivat ja unohtivat henkiset lahjansa. Moni teki valinnan elää tavallisen ihmisen tavallista elämää. Hankitaan koulutus ja työpaikka, käydään töissä 7 – 16, perustetaan perhe, eletään perhe-elämää, töllötetään telkkaria ja sitä rataa.

Sinä teit valinnan unohtaa henkisen alkuperäsi, henkiset lahjasi ja kykysi. Halusit ” tavallisen, normaalin ” elämän. Siinä ei sinänsä mitään pahaa ole. Se vaan, että egosi inhoaa erilaisuutta. Egosi pelkää muutosta, kaikkea mikä eroaa tavallisuudesta, siitä mikä pistää sinut uudistumaan ja kasvamaan, vaihtamaan elämäsi suuntaa paremmaksi ja mielekkäämmäksi.

Ei ole sinun vikasi, että sinut ohjelmoitiin yhteiskunnan tarpeita varten. Sitä on tapahtunut jo pitkään, koko ihmiskunan historian ajan. Ihmisestä tehtiin yhteiskunnan orja.

Asian voisi viedä vieläkin pidemmälle, mutta jätän se toiseen kertaan. Tällä pohjustuksella halusin avata syitä siihen, miksi et ehkä usko enkeleihin, miksi et ehkä näe tai aisti enkeleitä ja muita Valonauttajia. Siksi, koska olet unohtanut ja sulkenut Todellisen Itsesi, sen osan sinua, joka sinä oikeasti olet. Olet unohtanut Jumalallisen osan sinua. Kaikki tämä sen takia, että sinut ohjelmoitiin unohtamaan kuka oikeasti olet. 

 

Enkelisi ja muut auttajasi Valon maailmasta

Niin.

Uskotko sinä enkeleihin? Uskotko siihen, että tuolla jossain on Valonauttajia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua?

Jokaisella ihmisellä on suojelusenkeli. Sinulla. Minulla. Aivan jokaisella. Enkeli, joka kulkee rinnallasi koko elämäsi ajan, elämästä elämään. Olitpa hänestä tietoinen tai et, suojelusenkelisi on sinun lähin enkelisi.

Lakkaa vinkumasta yksinäisyyttäsi. Oikeasti et ole koskaan yksin, sillä suojelusenkelisi on aina kanssasi. Hän on sinun rakkain kumppanisi. Hän tuntee sinut läpikotaisin. Hän ei jätä sinua koskaan. Enkelisi odottaa, että käännyt hänen puoleensa.

Suojelusenkelin lisäksi sinulla saattaa olla paljon muitakin Valonauttajia apunasi, kuten Arkkienkeleitä, Ylösnousseita mestareita, Tähtiauttajia, yksisarvisia, pegasoksia ja Lohikäärmeitä. Sinulla voi olla suuren suuri Valonapujoukko, joka on valmis työskentelmään kanssasi. Sinun tehtäväsi on pyytää. Enkelisi, aivan kuten muutkaan Valonauttajat eivät voi puuttua asioihisi ja elämääsi, ellet pyydä heidän apuaan. Sinulla on vapaa tahto, ja Valonauttajat kunniottavat sitä suuresti.

 

Tuolla Valonmaailmassa on monta työtöntä enkeliä, jotka vain odottavat, että ihmiset kutsuvat heitä ja pyytävät apua. Kaikki ne työttömät enkelit ovat valmiita auttamaan, jos vain sallit. Elämästäsi voi tulla monin tavoin kevyempää, seesteisempää, levollisempaa, rakkaudellisempaa, runsaudellisempaa, jos kutsut enkelisi ja Valonauttajasi mukaan arkeesi. Miksi et ottaisi apua vastaan?

Olisiko tänään se hetki, kun vihdoinkin otat yhteyttä lähimpään enkeliisi? Hän ilahtuisi siitä suuresti.

Enkelisi ja muiden Valonauttajien kanssa jutteleminen on, aivan kuin juttelisit parhaalle ystävällesi. Voit täysin luottaa omaan enkeliisi ja Valonauttajiisi, sillä he rakastavat sinua ehdoitta. Mitään pelättävää ei ole. Ainut, joka sinua todellisuudessa voi estää, on mielesi luomat pelot.

Sinun tulee muistaa, että nämä henkiset kyvyt ja lahjat eivät ole vain harvojen ja valittujen ominaisuus. Henkiset lahjat ovat meillä jokaisella, kun synnymme tähän maailmaan. On vain se mutta, että kasvatus on pitänyt huolen siitä, että nämä kauniit synnyinominaisuutemme, lahjat, kyvyt ja taidot kitketään pois.

Muista, että vaikka olisitkin joutunut sulkemaan lahjasi ja kykysi, sinä voit aktivoida ne uudestaan. Kaikki on sinusta kiinni, mitä haluat. Aina voi opetella uudestaan aistimaan enkeleitä ja muita Valonauttajia. Kaikki on jo sinussa. Aloita jo tänään.

 

–   Sinä olet Luova Valo   –

Rakkaudella Rita

 

Love and share

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *