HEYOKA IHMISET JA PEILAAMISEN LAKI

Peilaamisen laki on yksi tärkeimmistä henkisistä laeista, joka vaikuttaa meihin jokaiseen. Peilaamme toisillemme sen, mitä emme halua nähdä itsessämme. Se, minkä näet toisessa ihmisessä, on sinussa itsessäsi. Tämä taito on meillä jokaisella. Viime aikoina, tosin olen tullut siihen tulokseen, että joillakin tämä taito menee syvemmälle ja pidemmälle kuin meidän kaikkien tuttu ja tuntemamme peilaamisen laki.

Keskuudessamme on ihmisiä, joilla tämä kyky on vahva ja hyvin syvälle luotaava. Kanssaihmisissä se saa aikaan monenmoista kummallista käyttäytymistä ja oireilua, ja jopa vihaa ja ärtymystä. Säikähdät ja pelkäät sisälläsi olevaa pimeyttä. Pimeyttä, joka on sinun itsesi luomaa. Negatiivista törkyä, minkä olet eri elämiesi aikana sisimpääsi tunkenut. Et hyväksy pimeyttä itsessäsi. Se tekee sinut ärtyneeksi ja vihaiseksi. Sinun tekee mieli olla ilkeä, kun kanssakulkija nostaa silmiesi eteen nähtäville sen pimeyden, mitä kannat sisimmässäsi. Niinpä säikähdät ja pelko alkaa saada jalansijaa. On helppo ilkeillä ja syyttää toista. Hän, joka näytti sen sinulle, teki sinulle suuren palveluksen, näyttämällä, mihin sinun tulee kiinnittää huomiotasi ja muuttaa itsessäsi. Mitä sinä teit? Syytät toista, kun vika on sinussa itsessäsi. 

Laitan tähän loppuun kanavoidun tekstin asian tiimoilta. Minulla ei ollut mitään aikomustakaan julkaista tätä täällä. Kunnes … minulle tuli tunne siitä, että julkaistavahan se on. Kaikella on tarkoitus – ihan kaikella. Minuun teksti teki suuren vaikutuksen, antamalla uskoa ja toivoa. Teksti kosketti minua sydänjuuriani myöten.

 

”   Heyoka ihmisiä on keskuudessanne ollut jo kauan. Heitä on aina syntynyt eri intiaaniheimoihin. Osa nykyään keskuudessanne olevista sieluista ovat jossakin aiemmassa elämässään kuuluneet johonkin heimoon.

Intiaaniheimojen keskuudessa heyoka ihmisiä on aina arvostettu. He ovat olleet poppamiehiä tai -naisia, näkijöitä, parantajia ja loitsujen laulajia.

Heyoka ihmisillä on kyky valaista ihmisten tietoisuuteen niitä asioita, joihin ihmisen tulisi kiinnittää huomiota. He ovat vahvoja peilaamaan ja nostamaan ihmisen tietoisuuteen ne asiat, jotka ovat haitaksi ihmiselle itselleen. Tämä heidän kykynsä, taitonsa on sisäänrakennettu ominaisuus. He itse eivät ajattele asiaa lainkaan. Se toimii heistä riippumatta.

Tämä ” näytille ”  tuominen eli asioiden nähdyksi tekeminen antaa ihmiselle mahdollisuuden tutustua itsessään niihin osiin, jotka kaipaavat työstämistä. Heyokat tekevät suuren ja arvokkaan palveluksen ihmiselle näyttämällä hänen erheensä, virheensä ja vikansa. Se  on suuren suuri lahja, joka valitettavasti ihmisten keskuudessa on ymmärretty väärin.

Tässä mielessä yleisesti tunnettu peilaamisen laki, menee syvemmälle ja pidemmälle. Heyoka ihmisellä harvoin on sitä painolastia itsessään, minkä hän näyttää muille.

Ihmiset kavahtavat aina valoa.  Valo nostaa pintaan pimeyden. Valolta mikään kivi ei jää kääntämättä. Ihminen säikähtää omaa pimeyttä. Pimeys on itse luotu, ja ihminen itse voi siitä myös vapautua.

Heyokat ovat hyvin puhtaita ja valoisia sieluja. He tekevät arvokasta työtä keskuudessanne kukin tahoilaan, siellä missä ovat. Heyokat ovat siis mestareita peilaamaan sen pimeyden, mikä ihmisellä on sisällään.

Kun tapaat heyokan, ymmärrä, että hän näyttää sinulle ne asiat, mitkä sinun tulee työstää pois. Anna hänen auttaa sinua. Älä kavahda sitä valoa, minkä hän tuo tullessaan. Valo on tarkoitettu loistamaan, ja valo tekee pimeyden nähtäväksi. Ota heyoka ihmisen lahja kiitollisuudella vastaan.

Pimeytesi on sinun itsesi luomaa, ja heyoka näyttää sen sinulle. Heyokat ovat keskuudessanne nostamassa omaa valoaan, samalla planeetan ja koko ihmiskunnan valoa. Heidän rakkautensa ja huolensa planeetan hyvinvoinnista ja ihmiskunnan voinnista on suurta. Vaikka heidät usein ymmärretään väärin, he loistavat soihtuina ja näyttävät tietä muille.

Ota vain heyokan apua kiitollisin mielin vastaan ilman minkäänlaista pelkoa, sillä he näyttävät sinulle juuri  sen, mikä on sinulle parasta nyt. Älä syytä heyokaa. Ei ole hänen vikansa, minkä pimeyden hän sinussa pintaan nostaa. Heyoka ei voi lahjaansa sammuttaa. Valon tielle osuu se, minkä on aika vapautua. Peilaamisen lahja on armoton, mutta se on aina oikeudenmukainen ja rakkaudella annettu.

Siunattuja ovat heyokat.   ”

Heimon vanhimmat Lakota intiaaneista 30.08. 2018

–   Sinä olet Luova Valo   –

Rakkaudella Rita

Love and share

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *