MIKSI AJATUKSIIN KANNATTAA KIINNITTÄÄ HUOMIOTA?

Useimmat ihmiset vähät välittävät siitä, mitä ajattelevat. Kuulutko sinä niihin ihmisiin, jotka eivät kiinnitä ajatuksiinsa ja ajattelemisiinsa asioihin? Salli minun sanoa, sinun tulisi kiinnittää paljon enemmän huomiota ajatuksiisi.

Ihminen ajattelee vuorokaudessa lukemattoman määrän ajatuksia. Suurin osa niistä on täysin turhia ja negatiivisesti sävyttyneitä. Jokaisella meillä on ajatuksia, joista emme ole ylpeitä. Ihmisluontoon kuuluu inhimillisyys. Jokaisella meillä on vikamme.

Haitallisten ja turhien ajatuksien vängän väkisellä hätistäminen ei auta. Ei ne käskemällä lopu. Asia ei sinänsä ole sinun vikasi. Ihmismieli on toiminut näin vuosituhansien ajan, syöttäen koko ajan ajatuksia tajuntaasi. Eivätkä kaikki ajatukset suonkaan ole omiasi.

Ne, jotka ovat henkisiä ihmisiä, ja kulkevat tietoisesti henkistä polkua, on suotavaa tarkkailla ajatuksiaan. Ainakin ottamaan itsensä kiinni heti, jos huomaa ajattelevansa ikävästi ja kielteisesti. Tiedostaa mitä tuli tehtyä, ja kääntää ajatus heti myönteiseksi.

Miksi sitten ajatuksiin kannattaa kiinnittää huomiota? Tiedätkö mitä negatiiviset ajatukset sinulle tekevät? Tässä sinulle muutama näkemys:

Kannat mukanasi ajatuksiesi värähtely. 

Olitpa asiasta tietoinen tai et, kaikki on energiaa. Negatiivinen ja epämääräinen sekamelska ajatuksia vaikuttaa sinun olotilaasi, energiaasi ja siihen millä taajuudella värähtelet ympäröivän maailman kanssa. Värähtely vetää puoleensa lisää samanlaista värähtely.

Se, mihin huomiosi keskittyy, vedät sitä puoleesi. 

Vedät puoleesi yhä tiekemmin sitä, mihin huomiosi kiinnittyy. Saat sitä mitä ajattelet. Tilaat elämääsi juuri niitä aioita, joita ajattelet. Jos ajattelet negatiivisesti vaikkapa rahatilannettasi, ” ettei ole rahaa, ” luot itsellesi lisää niukkoja aikoja ja puutetta rahasta.

Valtava ajatuskuorma kuormittaa. 

On väsyttävää kantaa mukanaa turhaa painolastia. Olet täyttänyt ja kyllästänyt itsesi turhilla ajatuksilla, joilla tietämättäsi sabotoit itseäsi. Rakkauteen pohjautuvat ajatukset ja luovat ideat eivät kukoistamaan ja kasvamaan otollisessa maaperässä, kun kasvualusta on täytetty turhalla murehtimisella, huolilla, peloilla, valittamisella ja muiden syyttelyllä.

Unelmasi ontuvat ja luomisvoimasi heikentyy. 

Liika ajattelu ja mahdollisten kauhuskenaarioiden maalailu hidastaa ja vaikeuttaa unelmiesi toteutumista. Epämääräisillä ajatuksilla ja selkeyden puutteella pilaat varmimmin mahdollisuutesi paremmasta elämästä, ja kaikesta siitä hyvästä mitä maailmankaikkeudella on sinulle tarjota.

Hyvää tarkoittavat ajatukset ja unelmointi hautautuvat moskan ja kaaoksen alle, ennen kuin ne pääsevät kunnolla itämään ja kasvamaan. Mielesi laukkaa jo kehitellen epäilyksiä ja kielteisiä ajatuskuvioita siitä, miksi et ansaitse sitä mistä haaveilet.

Unelmien toteutumisessa ja luomistyöskentelyssä on tärkeää, että ajatuksesi ovat puhtaat ja selkeät. Manifestointisi nopeuttuu selkeillä ajatuksilla, toiveilla ja pyynnöillä.

–   Sinä olet Luova Valo   –
Rakkaudella Rita 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös tämä:

Ajatuksilla luot elämäsi

Love and share

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *