PARHAAT ASIAT OVAT ILMAISIA

Vaihteeksi maastossa. Kipuan Haapavuorelle. Miten suloista linnunlaulua metsä täynnä. Perhosia. Metsä täynnä elämää. Kalliolla tähyilen ympäristöä. Ripustan unisieppareita puiden oksille.

Tilaustyö: Kukkaiskeiju unisieppari

Heitän kengät pois jaloistani. Saan tilaisuuden maadoittaa itseäni, juurruttaa itseäni läpi kallion, syvälle Äiti Maan uumeniin.

Heitän kysymyksen enkeleille eräästä ihmissuhteesta. Kuulen enkelini vastaavan. Olemme samaa mieltä. Katson taivaalle. Näen pilvissä aina erilaisia muotoja. Ne ovat viestejä enkeleiltä, rakkailta Valonauttajilta. Jänispilvi taivaalla lipui. Hetkessä se oli jo hajonnut. Tämä vahvisti saatua vastausta. Samassa katseeni osuu kallioon. Siinä ihan vieressäni pieni hentoinen höyhen. Kiitos rakkaat enkelit.

Rauha. Metsän rauha. Täydellinen hetki. Siinä on kaikki. Siinä on hyvä ihmisen olla. Sielu puhuu sydämen sanottamalla kielellä. Läsnäolollaan, joka on täynnä syvää viisautta. Sanatonta viisautta, johon mielen pyörteet eivät yllä. Ne eivät saa jalansijaa, silloin kun sielu asuu talossa, joka on täynnä Rauhaa, Rakkautta ja Kiitollisuutta.

Parhaat asit ovat niitä, jotka eivät maksa mitään. Ne ovat ilmaisia. Kuka tarvitsee maailman hömpötyksiä, juoksemista oravanpyörästä toiseen ja suorittamista suorittamisen perään? ” Lakkaa juoksemasta ja suorittamasta ihminen. Kuuntele luonnon ikiaista viisautta ”, kuulen viisaan intiaanioppaan sanat.

Ihmisen on hyvä tahdistaa elämänsä sydämensä rytmiin. Loppuu se materian perässä juokseminen ja turha vouhotus maailma hullutuksista. Asiat saavat uuden painopisteen. Uuden arvojärjestyksen, kun alkaa elämään ihan omaan tahtiin.

Tilaustyö: Kuivapastellityö

–   Sinä olet Luova Valo   –
Rakkaudella Rita

 

Love and share

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *