LUOVUUS JA HENKISYYS LÄSNÄ ARJESSA

Tämän blogin kirjottajana ja salonkiemäntänä toimii Rita. Blogi syntyi kauan sitten syntyneestä ajatuksesta yhdistää luovuus ja henkisyys. Ajatus näiden kahden yhdistämisestä tuntui mahdottomalta yhtälöltä. Ajatus ei kuitenkaan jättänyt rauhaan.

Ritan kaksi suurta intohimoa; luovuus ja henkisyys kulkevat käsi kädessä arkisen aherruksen keskellä. Valosalonki Siria ei ole vain kässäblogi eikä vain henkinen blogi. Se on molempia. Itseasiassa vielä enemmän. Valosalonki Siria on life style blogi. Luovuus ja henkisyys ovat tämän salonkiemännän elämäntapa.

Kaikenlainen luovuus eli kädentaidot sekä henkisyys ovat aina olleet osa Ritan elämää. Voisi kait sanoa, että Rita on tehty luovuudesta ja henkisyydestä. Niin vahvasti ne ovat läsnä hänen jokaisessa päivässä. Tätä salonkiemäntää on siunattu luovuuden lahjalla, intuitiivisella luovuudella ja kauneuden tajulla. Kyky ratsastaa luovuuden aalloissa antaen virran viedä ja johdattaa sinne minne se tahtoo. Vapaana.

 

Luovuus antaa paljon, kun luovuus saa virrata esteettä, vailla rajoja, ilman pakottamista. Luovuuden elävöittävä voima on ihmeellinen. Kun luovuus tulee suoraan sydämestä, se säteilee Valoa – sinun omaa Valoasi, ja tuossa Valossa on Rakkaus. Olet Luova Valo. Olet Rakkaus. Olet luova valonkanava.  Luovuus on kanavointia.

Salonkiemäntä on aina luonnehtinut itseään henkiseksi ihmiseksi. Olihan hän jo lapsena erilainen kuin muut. Tämä emäntä ei kulje niitä polkuja, joita muut ovat tallanneet, vaan tekee itse omat polkunsa. Välillä virran vietävän, välillä vastavirtaan uiden.

Tietoisesti Rita lähti henkistä polkua kulkemaan joskus vuosien 1997 – 98. tienoilla luettuaan kaiken maailman henkiset kirjat ja opukset tyydyttääkseen tiedonjanonsa ja saadakseen vastauksia elämää suurempiin kysymyksiin. Päivittäiset meditaatiot ja henkiset harjoitukset kuuluvat hänen jokaiseen päivään.

Salonkiaiheet tulevat intuitiivisesti yhteistyössä Valonauttajien kanssa. Tässä blogissa aiheita ei keksimällä keksitä, vaan aiheet tulevat kuuntelemalla sisäistä ohjausta juuri oikeaan aikaan niin kuin on tarkoitettu. Eli, jos odotat säännöllisiä postauksia, niitä et ehkä tule saamaan. Vapaana kulkeva luova virtaus on tämän blogin kultainen lanka. 

 

Sinä olet luova Valo.

–   Rakkaudella Rita   –

 

 

 

 

 

 

Love and share

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *