AJATUKSILLA LUOT ELÄMÄSI

Valo on luovaa. Valo muovaa jokaista meistä kaiken aikaa. Valo meissä saa aikaan inspiraation aaltoja, jotka piirtyvät elämämme polulle kauniiksi kudelmaksi.

Tahdothan Sinäkin, että elämäsi on kaunis? Sinä itse voit vaikuttaa tähän hyvin paljon omilla ajatuksillasi, asenteillasi ja uskomuksillasi. Se mitä ajattelet. Sitä luot.

Kyllä. Ajatuksilla luot elämääsi – joka hetki. Sinä olet Luoja / Luojatar. Sinussa oleva Valo luo Sinua, elämääsi. Olet siis LUOVA. Sinulla itselläsi on valta ja voima päättä mitä luot elämääsi.

Ovatko ajatuksesi valoisia? Ovatko ne rakkaudellisia? Jos vastasit kyllä, luot kaikkea hyvää ja kaunista elämääsi. Ovatko ajatuksesi negatiivisia? Ajatteletko pahaa toisesta ihmisestä? Oletko kateellinen? Negatiivisilla ajatuksilla luot elämääsi lisää negatiivisuutta, lisää pahaa oloa ja kärsimystä.

Tämä on niin yksinkertaista. Ajatuksilla TODELLA luot elämääsi. Kaikki hyvät asiat ovat yksinkertaisia. Jos oikeasti todella ymmärtäisit ajatuksiesi voiman, et enää koskaan ajattelisi toisesta ihmisestä mitään pahaa, vaan toivoisit hänelle kaikkea hyvää ja ihanaa. Kaikki ne negatiiviset ajatukset, jotka lähetit toiselle ihmiselle pahaa tarkoittanen, ne kimpoavat takaisin Sinuun itseesi. Ne tulevat moninkertaisella voimalla takaisin Sinulle itsellesi. Kaikki on Sinun omaa aikaan saannostasi. Et voi syyttää ketään muuta.

 

Pysähdy hetkeksi. Mieti, mikä voima ajatuksella on. Minkälaisessa maailmassa nyt eläisimme, jos jokainen ajattelisi kaikkea hyvää ja kaunista jokaisesta ihmisestä. Jokainen luotu ajatus luo hyvää, kauneutta, harmoniaa, rauhaa, rakkautta ja kiitollisuutta maailmaan ts. yhteistä hyvää meille kaikille. Sen sijaan moni luo ajatuksillasi pahaa ja kurjuutta maailmaan.

Sinä voit muuttaa ajatuksesi. Se on mahdollista, jos vain haluat. Päätöksen tulee lähteä Sinusta. Toista ihmistä et voi muuttaa. Voit muuttaa itsesi. Muuta ajatuksesi, ja näet maailman muuttuvan. Kaikki muutos on aina ensin sisäistä prosessia. Teet kaiken työn sisälläsi, vasta sitten se alkaa näyttäytyä ulkopuolellasi. Sinulla on voima ja valta päättää minkälaisissa ajatuksissa ryvet.

 

Tiesitkö, että keksiverto ihmisellä on kymmeniä tuhansia ajatuksia päivässä? Suurin osa niistä on negatiivisia. Ihminen pyörittelee päässään näitä samoja, vanhoja negatiivia ajatusmalleja päivästä toiseen.

Luulitko, että ajattelemasi ajatukset ovat Sinun? Eivät ne ole. Kaikki ajatukset on jo moneen kertaa ajateltu ihmiskunnan historian aikana. Kaikki on tallentunut kollektiiviseen tietoisuuteen. Sieltä niitä napsitaan, kun tarvitaan. Ajatukset voivat olla ohjelmoituja ja ehdollistettuja.

 

Mikä lääkkeeksi negatiivisten ajatuksien vähentämiseen ja mielen hiljentämiseen?

Meditaatio. Meditaatio ei maksa mitään, eikä vaadi mitään erityistaitoja. Meditoida osaa kuka vain. Sinäkin. Olet varmasti jo meditoinut elämässäsi useita kertoja, että vain tiennyt, että se on meditaatiota.Meditaatio on mielen hiljentämistä, jossa ei tehdä mitään, vaan ollaan.  Visualisaatio on ohjattu mielikuvamatka, jossa mennään jonnekin tekemään jotain, ja palataan takaisin. Molemmat oikein hyviä ja tehokkaita tapoja.

                                                                                                                                                          

Sinun tarvitsee tehdä päätös, ja pysyä siinä. Meditaatio on Sinun omaa aikaasi Korkeimman Itsesi kanssa.

Mitään monimutkaisia tekniikoita ei tarvita, olet vain. Meditaatiota aloittaessa voi olla hyvä keskittyä omaan hengitykseen, toistaa mantraa, joka resonoi kanssasi tai vain olet. Meditoida voi ihan missä tahansa, vaikka ruuhka Suomen bussissa pahimpaan ruuhka-aikaan. Metsässä mieli hiljenee usein automaattisesti. Olet ehkä samoillut metsässä, ja hetken päästä havahtunut tyhjään, rauhaisaan ja seesteiseen oloon, pääkopassa ei ajatustakaan. Tai olet istunut keittiön pöydän ääressä ja katsellut ikkunasta ulos, tuijottanut tyhjyyteen. Onnea olet juuri meditoinut. Ota tavaksi meditoida säännöllisesti. Ennen pitkää säännöllinen meditaatio hiljentää mielen ja ajatuksien määrä vähenee. Pysyt sisäisessä rauhan ja tyyneyden tilassa arjen melskeessä.

 

–   Sinä olet Luova Valo   –

Rakkaudella Rita

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös tämä:

Miksi ajatuksiin kannattaa kiinnittää huomiota?

 

 

 

 

 

Love and share

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *